eMILz Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam. Jeśli ktoś mógłby podejrzeć historię tego auta bo jak udaję się oficjalnie do serwisu to mnie zbywają, jedyną informacje jaką podali mi to, że auto miało w 2006 roku pod koniec 88k na przeglądzie gwarancyjnym. Auto teraz na liczniku ma 77k. więc ktoś licznik trochę cofnął - pytanie ile. kierownica jest lekko wytarta, na gałce biegów starte są opisy. silnik był wymieniony na prawie nówkę ( podobno jeszcze nie dotarty ) na taki wygląda i pracuje jak nówka. Czy po numerze seryjnym można sprawdzić rok produkcji ? Wyposażenie wychodzi mi na comfort expression ( klima auto, bezowo czarna krata na siedzeniach dół deski beżowy i takie tam ) Jeśli ktoś mógłby pomóc to będę wdzięczny VIN: VF1KMRF0532716224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Napisz do kolegi Sccoterek na pw,on jest sprzedawcą w ASO Renault :) CHcesz takie niepewne auto kupić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMILz Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 pewny/nie pewny ... ciężko powiedzieć - auto sprowadzil chłopak od którego mój kolega kupił 3 auta i wszystko z nimi było ok, sprowadził lagunę którą moi rodzice odkupili od człowieka któremu on ją sprowadzał, lala jezdzi ok ( poza kolektorem które w 2.2 dci powinny być częścią zamienną :). Nasz szef serwisu renault tez miał od niego jedno auto i twierdzi że to rzetelna osoba. Stąd moje zainteresowanie i drążenie tematu. Auto jest w naprawdę bardzo dobrym stanie, a silnik wymieniał lokalny mechanik. niemniej dzięki za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 W takim razie jeżeli jest taki rzetelny to po jaką chole... licznik kręcił??? Powinieneś to auto naprawdę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMILz Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 dlatego sprawdzam - do poniedziałku mam czas. Jest też możliwość, że on sprowadził z przekręconym licznikiem - kupowane było podobno od komornika .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Nie sądzę - tam raczej nikt się nie bawi w kręcenie liczników :) Chyba, że Turcy którzy sprzedają dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi