ArturMegane Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Cześć Przytarlem sobie przedni zderzak i zgłosiłem szkodę AC (mam ochronę zniżek). W ciągu dwóch dni skontaktuje się ze mną człowiek z ubezpieczalni. Pierwszy raz będę korzystał z tej opcji i mam pytanie... Lepiej powiedzieć że ja go przytarlem na parkingu, czy że ktoś mi go przytarl ale nie znam sprawcy? Czy nie ma to znaczenia? Dzięki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Nie ma znaczenia - i tak szkoda idzie z AC. Co do ochrony zniżek to jest to mega ściema. Ochrona zniżek działa tylko w firmie w której masz ubezpieczenie. Wówczas mają monopol i tak dowalą CI wyższą składkę niż rynkowa. Miałem identyczną sytuację rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi