Piok Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Po dwóch nieprzespanych nocach w końcu przyszedł czas żeby pojawić sie na forum Mam na imie Zuza i dziś skończyłam 3 dni :) Po urodzeniu ważyłam 3730 i już miałam 54 cm wzrostu. Oto ja: Na razie korzystam z megane rodziców instalując w niej piękny (mój własny) fotelik. Pozdrawiam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Jeszcze raz gratulacje. ps. Rozumiem twoją radość ale przenoszę do oftopa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Piękna! Oby wyrosła na zdrową i mądrą dziewczynkę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Nic dodać nic ująć... lepiej nie słodzić żeby nie zauroczyć pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 gratulacje Piok, to teraz przy nowej edycji koszulek trzeba będzie jedne śpioszki z logo forum zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hcm Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 kurde 3 dni ma i już pisze, a czyta? gratulacje ojcze no i oczywiście mamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Gratulacje Piok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 kurde 3 dni ma i już pisze, a czyta? Zeby tylko , od razu po urodzeniu jej występ oceniono na 10 (w 10pkt skali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 gratulacje zapraszamy nową forumowiczkę na spoty z tatusiem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianekss Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Gratulacje !!! Piękny bobasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Moje gratulacje Śliczna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiphoper Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Ja również gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Jak na następnym spocie zrobi pokaz driftingu to na 100% będę. Grats. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi