brzezinol Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam! Pech chciał, że będąc w Katowicach wykręcili mi przednie lampy przeciwmgielne. Ma ktoś z Was może zdjęcie mocowania albo lampy jaka jest montowana w Megane IphII , taka okrągła. Puki były na miejscu nie interesowałem się specjalnie, a teraz nie wiem czy jest sama lampa czy jeszcze jakieś dodatkowe mocowanie/regulacja, bo został mi sam zderzak:P Całe szczęście kabelki zostawili cacy ------------------------- Ewentualnie jeśli ktoś ma za dużo to kupię lewy i prawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek34 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam Na stan mojej wiedzy i to co widziałem u siebie to od wewnętrznej strony zderzaka jest po jednym wkręcie na lampę, ale jak się mogę domyślać to pewnie są jeszcze dodatkowo jakieś zatrzaski. Wkręt jest u mnie typu Torx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 sa przynajmniej 2 torxy- jeden dostepny od dołu, drugi z frontu (to tez jest torx ktory reguluje kąt reflektora-wysokośc świecenia świateł). a tak to masz pewnie kable przeciete wiec czeka Cie robota z okablowaniem/wtyczkami.. osobiscie wsrod zamiennikow polecam DEPO wykręcili mi przednie lampy przeciwmgielne. no niestety mnie tez to sie przdarzyło (i to 2 razy- raz w Lagunie I i raz w Megi) dlatego tez teraz mam przewiercona srube od dolnego mocowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzezinol Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Heloł a tak to masz pewnie kable przeciete wiec czeka Cie robota z okablowaniem/wtyczkami.. Kable całe, kulturalni byli... Zanim zaczne szukać tych lamp muszę wiedzieć czego szukam... Czy toi są takie lampy ?? http://www.allegro.pl/item395604555_haloge...enic_valeo.html pozdrawiam PS - swoje chyba już znalazłem na allegro ale pewności nie mam hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 brzezinol, tak, to są te halogeny. Nie wiem czy chcesz nowe, ale ja za używkę w idealnym stanie zapłaciłem 50 zł. W sulejówku jest firma Auto Mazowsze, która zajmuje się francami i może tam coś znajdziesz: http://www.automazowsze.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi