kasiunia8919 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 witam! mam problem z prędkościomierzem.... często podczas jazdy wskazówska spada do zera i nie chodzi mi wtedy licznik kilometrów.... a drugi moj problem to lampka od wtrysku paliwa...zapala sie od czasu do czasu, ale albo sama gasnie albo po wylaczeniu i wlaczeniu silnika juz sie nie pali.... jesli ktos ma jakis pomysl co to moze byc to prosze o pomoc.... z gory dzieki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek w Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 witam,mam ten sam problem tez mi skazówka spadła i lezy alejeszcze niepatrzyłem co moze byc za przyczyna.Kiedys pytałem i podobno moga byc styki zasniedziałe na czujniku w skrzyni biegów.musze tez zobaczyc przy moim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Mam u siebie to samo(raz działa, raz nie), ino że ja nie mam czujnika tylko prędkość idzie z abs-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 ludzie poszukajcie to było już opisane problem może tkwić w samej tablicy przyrządów lub czujniku w przypadku ABS to również mógłby nie działać sam system ABS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi