wisienka Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 witam , chce kupic meganke ok 96r pojemnoc 1.6 16v , co sadziecie o tych silnikach, sprawdzaja sie?ile maja koni ? z gory dzieki za odp gdyby ktos mial taka na sprzedaz to prosze o kontakt GG 6706226 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Z tym rocznikiem to chyba 8V ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 tak jak pisze Prezes, rok 1996 to jeszcze silniki 1.6 8v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 wisienka, generalnie silniki 1.6 16V to chyba jednostki najbardziej chwalone na naszym forum pod względem dynamika/paliwożerność ale mają też swoje fanaberie warto spojrzeć na wątki "poranne szarpanie" i "1.4 16V szarpanie" (dotyczy też 1.6). Ale jak piszą koledzy będziesz musiała poszukać MI PH II (od 99') pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 wisienka nie kupuj meganki jest gorsza niż kobieta.. ładniejsza zarazem jednak od większości kobiet :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Przestań siać propagandę. Źle wybrałeś/trafiłeś to nie znaczy, że wszystkie takie są. Jak z kobietą na jaką trafisz/wybierzesz tak będziesz mieć Trza dokładnie się przyglądnąć przed kupnem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 wisienka, akurat na forum sprzedaje megane jeden z naszych użytkowników silnik 1,6 8V z gazem zapraszam do działu sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 . Jak z kobietą na jaką trafisz/wybierzesz tak będziesz mieć :) Tia źle wybierzesz...- to przepłacisz :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisienka Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 witam od tygodnia jestem posiadaczka meganki 97r 1.6 8v i naprawde jestem bardzo zadowolona szczegolnie polecam dziewczyna ktore chca miec w miare przestronny samochod a jednoczesnie nie za duzy na miesto, naprawde jest ok i polecam :) Post przeniosłem do w miarę odpowiedniego miejsca. Zbędne było otwieranie nowego tematu. Na forum piszemy polską czcionką. Zapoznaj się z regulaminem i zachęcamy do częstych odwiedzin. Gratuluje i pozdrawiam. - lepper_pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi