Art82 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Witam mam prośbę czy moglibyście ocenić czy wybrałem prawidłowe części do mojej Megi (nie chciałbym kupić czegoś co później okaże się niekompatybilne): - przewody zapłonowe BOUGICORD BOUG2457 - świece zapłonowe EYQUEM RC52LS (po lekturze forum wydaje mi że dobrze?) - filtr kabinowy PURFLUX PURFAH116 - filtr oleju PURFLUX PURFLS309 - filtr paliwa PURFLUX PURFEP144 - filtr powietrza PURFLUX PURFA1040 Symbol silnika k7ma 7/02. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 wejdź sobie na stronę foty lub intercarsu i posprawdzaj sobie z katalogiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art82 Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Świec i przewodów takich jak wybrałem nie mają :-( a co do filtru kabinowego to już zgłupiałem sam...chyba wyjmę stary i zobaczę jaki ma numer katalogowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi