Robak Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Im dłużej żyję tym większe mam przekonanie że nasze państwo utrzymywane jest jedynie dzięki kierowcom. Teraz dzięki naszej kasie następni dyrektorzy NFZ dostaną odprawy albo kupią sobie nowe BMW bo te 2 letnie już jest Bleeeeeeeeee szkoda słów. Tak więc od kwietnia zapłacimy wyższe stawki OC (a ja mam OC do 1 maja) :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Kolejny super pomysł po ustawie o światłach cały rok,niech ciecie zajmą się tym czym co faktycznie wpływa na bezpieczeństwo czyli stan dróg który jest żałosny :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Zaskarżą do Trybunału Konstytucyjnego lub do Strasbourga. Nie mogą tylko kierowcy płacić. A piesi, roweryści? Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Od kwietnia tzn od poczatku kwietnia (od 1)? Jak tak to bardzo zle, bo ja mam do 27 kwietnia, ale jesli bedzie sie bardziej oplacalo, to wole stracic te 27 dni i zaplacic mnie, bede to musial policzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 no, za drogi już płacimy w każdym litrze zakupionego paliwa jakoś tego nie widzę, w tym miesiącu kupiłem 30 litrów benzyny (98) i 150 litrów gazu a stan dróg się nie poprawił. [ Dodano: 2007-02-27, 20:24 ] a dla ciekawostki jutro zrobię zdjęcia i pokażę jak wygląda droga dojazdowa do mojego domu KOLEGA NIŻEJ NAPISAŁ Szczerze to jestem w stanie przebolec dziury na drogach dojadowych i osiedlowych. ok ja też, ale 100 m dalej miasto wykonało nową alejkę spacerową przez środek bagna (obecnie nie do przejścia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Szczerze to jestem w stanie przebolec dziury na drogach dojadowych i osiedlowych. Bo tam i tak nie rozwija sie zawrotnych predkosci. Niech chociaz znikna dziury z glownych drog. Bo co innego zaliczyc dziure przy predkosci 20-30 a co innego 70-110. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Akurat ten temat jest mi bardzo bliski. I uważam że wypadki komunikacyjne powinny być finansowane przez tych którzy je robią, ewentualnie tych którzy mogą je zrobić. Ma to sens. Ale co za tym idzie powinny obniżyć się składki na NFZ z tytułu składek na ubezpieczenie zdrowotne, gdyż z tych składek już nie będą opłacane wypadki komunikacyjne!! Do tego przy okazji powinni zlikwidować NFZ i stworzyć prywatne fundusze zdrowia które wprowadziłyby pakiety koszyków świadczeń zdrowotnych, uzależnione od czynników ryzyka danego pacjenta, oraz jego zarobków. Ale tego się nie da opisać w 2ch zdaniach. Czyli przykładowo Kulczyk będzie mieć więcej niż bezrobotny. A do tego kulczyk będzie mógł wybrać o ile chce mieć lepiej niż bezrobotny. Jest kupa rzeczy w Ochronie zdrowia złych. Dziadostwo zaczyna się na szczeblu Okręgowych Izb Lekarskich które są najniższymi kolesiowymi organizacjami. I tak od dołu do góry ciągnie się system kolesiowego wspierania wzajemnych nikczemnych poczynań, a na samej górze starzec pod pantoflem Kaczora. A jeśli chodzi o wykonanie to pewnie składki z OC trafią np do Iraku, ewentualnie super system ochrony antyrakietowej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Spokojnie jeszcze nie tak od 1.04 - przeciągnie się pewnie ;-) Szkoda, że raczej nieuniknione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 niech się przeciągnie do maja a nawet do grudnia czego sobie i wszystkim innym życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Jak już ma się przeciągnąć do grudnia to i do stycznia bo ja płace w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 ja zapłaciłem 230zika za cały rok więc na razie spokój.....do czasu :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordan.Jurgiel Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 ja nie mowie ile place za ubezpieczenie bo mozg wam stanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Ja w tym tygodniu ide... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordan.Jurgiel Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Powiem tak ja prawdopodbnie miesiecznie place tyle co wy rocznie a teraz polecialy mi wszystkie znizki po malutkim bum nie z mojej winy ale tu sie to nie liczy mailes bum to plac przez nos....2x wiecej niz zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi