Robak Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 230zika za cały rok więc na razie spokój.....do czasu gdzie tyle płacisz??? jaka firma? b mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Jak ma 65 % zniżki to za samo OC - możliwe ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Nie chcę reklamować, ale tanio jest w Allianzie. No dobra zareklamowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 zdenerwowałem sie na Uniqe , wszedłem to Towarzystwa Pocztowy i tak mam : max zniżki (jak w poprzednim towarzystwie) + rabacik za rok z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 A jaki masz silnik? Bo od tego liczą OC?? Ale to Towarzystwo Pocztowe to tylko dla Pracowników Poczty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 W Allianzie nie tylko Od rejonu kraju w jakim mieszkasz też i od auta jakim śmigasz też -oraz pojemność ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 ja też mam fula nawet w tym roku płaciłem tylko 30% bo za rok z góry dostałem rabat ale ty jesteś w innym województwie i macie pewnie niższe stawki niż poznań, na początku specjalnie rejestrowałem auto na adres rodziców Opole aby mniej płacić, ale teraz ... chyba w tym roku też wezmę pocztę no i AC w PZU (kontynuuję) a za ten rok płaciłem 420 zł w HDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 zgadza sie nie dość że małopolska to jeszcze na prowincji, stawka niska i poj. 1,6. Rozważ AC,OC,NW+ubezpieczenie domu lub mieszkania w pakiecie. Hestia miała dobre stawki na takie kompleksy. Myśle że do 2000zł znajdziesz. PZU też z resztą posiada takowe. Popytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 PZU OC to w ogóle się nie opłaca. W moim przypadku wyszło ok 650-700 zł za rok ze zniżką 60%. ;-) Tam jest bardzo dobra oferta KR czyli ubezpieczenie od kradzieży. A w reklamowanym AXA ok 1200 zl! ze żniżką 60%. nie lepiej wypada również Link 4... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 w pzu mam AC bo są w razie czego wypłacalni... hehe link4 dla mnie proponuje 417 zł za samo oc ale zastanowię się nad opcją pakietu z mieszkaniem no ale temat miał wyrażać nasze zniechęcenie do rządu który obarcza nas coraz to nowszymi pomysłami jak wyciągnąć kasę od kierowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 idea słuszna bo winni płacić winni ale i tym razem pieniądze posłużą załataniu dziury budzetowej. Cokolwiek by nie opowiadali nie uwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 cos mi sie zdaje ze wariactwo w tym kraju z obciazaniem coraz to wiekszym spoleczenstwa dopiero sie zacznie,kiedy 3/4 mlodych ludzi stad wyjedzie i okaze sie ze niema kto na panstwo zarabiac....w tym roku ponownie liczba mlodych ludzi wyjezdzajacych bedzie ogromna bo w tym roku wyjedzie spora czesc rocznika '85 wiem po sobie i swojej grupie ze studiow....jedynie kilka osob (dokladniej cos pomiedzy 3-5) chce zostac w kraju reszta wyjezdza.Jesli rzeczywiscie tak bedzie ze wiecej mlodych polakow bedzie za granica niz w polsce to ceny benzyny podskocza pewnie do 5 zl,ale to juz nie bedzie wtedy moj problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Tez mam w Alianzie, nie mam zadnej znizki wiec place dosc duzo Prawie dwa baki w plecy Co do wyjezdzajacego rocznika '85 to Wy juz konczycie studia? Ehhh. :) Ale ogolnie sie nie dziwie, ze mlodzi ludzie wyjezdzaja, ogolna presja na to zeby wspaniale zarabiac majac wyzsze wyksztalcenie (konczac zaocznie uczelnie, ktorych jedynym zadaniem jest odciagniecie terminu wojska) jest wysoka a wiekszosc osob tylko mysli, ze cos potrafi zrobic. Szkoda, ze w Polsce nie maja szansy na zdobycie wyksztalcenia i np. wyjechania juz jako pelnowartosciowy pracownik w swoim zawodzie. Kazdemu sie to oplaca. Polska ma podatnika w zawodzie - mlodszego specjaliste - a jak ten doswiadczenia nabierze to wyjzedzjac daje miejsce pracy nowemu pracownikowi Jestem przewrotny wiem :) Osobiscie ubolewam nad tym, ze Polacy pracuja na duzo nizszych stanowiskach niz w pracowaliby w Polsce (inzynier -> sprzataczka), mieszkaja w norach jak przyjada do Polski z powrotem to se wreszcie kupiom komputer i aparat fotograficzny :/ Dobija mnie tez fakt, ze majac w kraju obecnie koniunkture nadal Polska nie moze wyrwac sie z okowow poteznego socjalu dla elektoratu :< Peace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 tez allianz (bo w przeciwienstwie do pezetju) mialo na ten rok pakiety :] i w ogole taniej znacznie mi wychodzilo. a co do p. Religi... NFZ mu w ...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 idea słuszna bo winni płacić winni ale i tym razem pieniądze posłużą załataniu dziury budzetowej. Cokolwiek by nie opowiadali nie uwierzę. Zgadza się... Bo Kaczorki szykują się do podbijania nowych lądów min. Iranu. A na to trzeba pieniędzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi