majkel691 Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Witam. Mam problem z programem CLIP w wersji 190. Mianowicie mam interfejs diagnostyczny, który działa pod Delphi, Multi Ecu Scan dla Fiata, ale moja wersja Clipa po podłączeniu wyświetla tylko komunikat, że nie może się połączyć z interfejsem bezprzewodowym, a ja mam tylko przewodowy. I tu pytanie. Czy jest jakaś konkretna wersja Clipa, dzięki której polączę się z interfejsem przewodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Z tego co zrozumiałem, to usiłujesz połączyć się z komputerem samochodu poprzez program Renault Can Clip v190, diagnoskopem innym niż sonda do tego dedykowana - złe wieści, to się nie uda. No, chyba ze opacznie coś zrozumiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel691 Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 No właśnie tak chciałem zrobić, i myślałem, że skoro łączę się autem za pomocą tej sondy, ale programem Delphi, to pod Clipa też podejdzie. Czyli musi być dedykowana sonda CAN Clip do Renault? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Tak, musi być sonda dedykowana dla marki Renault/Dacia/Nissan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi