MichalVTS Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Panowie, internet wypluł mi stronę, na której oferują cudowny środek na oszczędzanie paliwa! Piszą, że można zaoszczędzić nawet 2500zł miesięcznie! czyli jeżeli wydaję na paliwo około 500zł na miesiąc, to z oszczędności mogę mieć dodatkową wypłatę! Tutaj do poczytania i do pośmiania się : https://thetotaldeals.com/48/proengineult/gps/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 By zaoszczędzic na paliwie najlepiej cisnac z buta xD. A tak serio no to cóż, mam też audi 80 w gazie i w sumie spalanie jest mega zadowalające. No gaz jak to gaz, ale opłaca się w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi