prosiaczek231 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Dziś zatankowałem autko pod korek i coś dziwnego zaczęło się dziac - kapało paliwo spod zbiornika, i po jakimś kwadransie przestało. Sprawdzałem zbiornik-jest cały. czy to możliwe że ciekło z przelewu, bo za dużo nalałem? czy miał ktoś coś podobnego? :/ dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 prosiaczek231, nie martw się, u mnie było to samo, od tamtej pory nie leję "pod korek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 meganecoupe02, wielkie dzięki za odpowiedz. Teraz jestem już spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yari Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 odswieze temat: wczoraj zalalem auto do pelna (i Pb i LPG) juz na stacji zaczelo leciec mi z baku po jakims czasie zaprzestalo, bak pelen, ale zapach benzyny sie unosi gdzie moze byc niesczelnosc? przewud od odpowietrzania sparcial? jakas uszczelka? pytam, zanim zaczne w weekend rozpruwac auto, moze macie jakies doswiadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi