kzyss Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 szukam książki nie wiem czy to obsługi czy napraw do meganki silnika 1.9 diesel mam wersje po francusku coś w tym stylu tak jak w linku http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...8&indexURL= i jestem ciekaw czy jest też w polskiej wersji językowej. Mam książkę napraw lecz są tam tylko silniki benzynowe. wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Po polsku nie ma szans. Na ftp masz nasze wydanie "Sam naprawiam..." wydawnictwa WKŁ dwa wydania. http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=129 W innych językach; angielskim, niemieckim, francuskim są znajdziesz je w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzyss Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 na poczcie nie ma nic :shock: będę szukał po angielsku bo co jeszcze kumam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 W podpisie Robak'a jest podrecznik do mIphII i tam masz z tego co pamiętam rozdział o silnikach wysokoprężnych. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 na poczcie nie ma nic :shock: Czy sądzisz, że ktoś Ci to wyśle na e-maila? Tego jest kilkadziesiąt MB wiec nie licz na to. Namiary Ci podałem, Piok również Teraz trzeba z tego skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzyss Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 dzięki spoko znalazłem wszystko:D znaczy tej książki co mam po francusku to nie ma:/ ale znalazłem parę innych ciekawych rzeczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 znalazłeś coś do diesla? podziel się, bo mi jakoś ciagle brakuje info typu książka, która jest niestety tylko do benzyniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi