Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Zakopane 2008

Yataman

Rekomendowane odpowiedzi

zeby spedziec urlop z bandą łysych drechów w towarzystwie białych kozaczków na krupówkach??? zdecydowanie odradzam Zakopane w tym terminie...jezeli ktos lubi góry i koniecznie maja byc to polskie tatry to rekomenduje koniec września... :mrgreen:

co rozumiesz przez ciekawe miejsca?

Podobno od 1 września mają całkowicie zamknąć dojście do Morskiego Oka.
to chyba te od wodogrzmotów mieckiewicza, ale nie chce mi sie wierzyc.i tak zostaja przynajmniej 3 szlaki-przez rysy i 2 przez doline 5ciu SP. Ja rekomenduje słowackie Tatry-nie dosc ze ciekawsze to tańsze i chołoty nie ma, a tak w ogóle to Spisz i Orawa (wróciłem w tą niedziele i było :mrgreen: )

[ Dodano: 2008-07-23, 22:30 ]

a tam ich na 100% nie spotkasz
ostatnio byłem na weekend majowy-błąd w sztuce ale pojechałem tam dla towarszystwa-powyzej ok 1200 m npm lezał śnieg (na kondratowej ponad metr) a pseudo turystów i lachonów w szpilkach można by wyliczac bez końca :evil: . Ogólnie rekomenduje wszystkie wysokie partie gór oprócz Kasprowego, Giewontu (szczegolnie przejhscie z Czerwonych i wejscie od piekiełka) a takze Swinica i Kozie (granaty, orla perc) - bo gorzej tam niz na Marszałkowskiej w godzinach szczytu. W sumie jest teraz fajna perspektywa i pojawiły sie nowe mozliwosci bo bodajze od miesiaca mozna przekraczac bezkarnie granice ze Slowacja (wcześniej mimo "szengen" było to zabronione)

zeby spedziec urlop z bandą łysych drechów w towarzystwie białych kozaczków na krupówkach??? zdecydowanie odradzam Zakopane w tym terminie...jezeli ktos lubi góry i koniecznie maja byc to polskie tatry to rekomenduje koniec września... :mrgreen:

Szczerze kolego powiem ze nie jestem z bandy łysych dresów ani z bandy białych kozaczków wiec nie wiem do czego pijesz.

Poprostu mam urlop a nad morzem juz bylem w tym roku i dlatego ruszam w góry.

odnosnie gór to jade w góry połazić w dzien a wieczorami wyruszyć w centrum , wypić jakies piwko i może jakas pani się nawinie.

Pozdrawiam