Yataman Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Zakopane 2008 - ma ktos ochote na wypad w góry w dniach 15sierpień 31 sierpień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 zeby spedziec urlop z bandą łysych drechów w towarzystwie białych kozaczków na krupówkach??? zdecydowanie odradzam Zakopane w tym terminie...jezeli ktos lubi góry i koniecznie maja byc to polskie tatry to rekomenduje koniec września... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Nie przesadzaj - nie jedzie się po to żeby łazić po krupówkach tylko idzie się w góry, a tam ich na 100% nie spotkasz Faktycznie wrzesień to najlepszy miesiąc na wypady w Tatry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeloNek Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam ja się wybieram ale w tą sobotę. Polecasz jakieś ciekawe miejsca? Podobno od 1 września mają całkowicie zamknąć dojście do Morskiego Oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 co rozumiesz przez ciekawe miejsca? Podobno od 1 września mają całkowicie zamknąć dojście do Morskiego Oka. to chyba te od wodogrzmotów mieckiewicza, ale nie chce mi sie wierzyc.i tak zostaja przynajmniej 3 szlaki-przez rysy i 2 przez doline 5ciu SP. Ja rekomenduje słowackie Tatry-nie dosc ze ciekawsze to tańsze i chołoty nie ma, a tak w ogóle to Spisz i Orawa (wróciłem w tą niedziele i było ) [ Dodano: 2008-07-23, 22:30 ] a tam ich na 100% nie spotkasz ostatnio byłem na weekend majowy-błąd w sztuce ale pojechałem tam dla towarszystwa-powyzej ok 1200 m npm lezał śnieg (na kondratowej ponad metr) a pseudo turystów i lachonów w szpilkach można by wyliczac bez końca :evil: . Ogólnie rekomenduje wszystkie wysokie partie gór oprócz Kasprowego, Giewontu (szczegolnie przejhscie z Czerwonych i wejscie od piekiełka) a takze Swinica i Kozie (granaty, orla perc) - bo gorzej tam niz na Marszałkowskiej w godzinach szczytu. W sumie jest teraz fajna perspektywa i pojawiły sie nowe mozliwosci bo bodajze od miesiaca mozna przekraczac bezkarnie granice ze Slowacja (wcześniej mimo "szengen" było to zabronione) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yataman Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 zeby spedziec urlop z bandą łysych drechów w towarzystwie białych kozaczków na krupówkach??? zdecydowanie odradzam Zakopane w tym terminie...jezeli ktos lubi góry i koniecznie maja byc to polskie tatry to rekomenduje koniec września... Szczerze kolego powiem ze nie jestem z bandy łysych dresów ani z bandy białych kozaczków wiec nie wiem do czego pijesz. Poprostu mam urlop a nad morzem juz bylem w tym roku i dlatego ruszam w góry. odnosnie gór to jade w góry połazić w dzien a wieczorami wyruszyć w centrum , wypić jakies piwko i może jakas pani się nawinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 czego pijesz. do niczego nie pije kolego-to tylko moje subiektywne zdanie o Zakopcu :-? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Podobno od 1 września mają całkowicie zamknąć dojście do Morskiego Oka. Droge zamkna, ale napewno jakis szlak wytycza. Nie ma opcji, zeby nie dalo sie przejsc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Tak, przez Dolinę Pięciu Stawów - wreszcie na Morskim będą pustki i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Ale wtedy droga musi pozostac otwarta do Wodogrzmotow. btw. Rozumiem, ze to tymczasowe rozwiazanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Zamykają od Wodogrzmotów na czas remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi