lk73 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Mam Megane III z 2016 roku z skrzynią EDC. Przy ruszaniu i w trakcie jazdy biegi pięknie chodzą do przodu. Przy hamowaniu też, ale np gdy przyhamuję z np 80 do powiedzmy 5-12 km/h i chcę przyspieszyć to czuć takie lekkie wibracje. Gdy jest 16 km/h jest już ok. Właśnie przy 16km/h przełącza mi się przy delikatnej jeździe EDC z 1-ki na 2-gi bieg. To jest ten mały problem i nie wiem czy ten typ tak ma, czy coś jest ze skrzynia nie tak. Przebieg na 99,9% realny 78 tkm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yariq Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Mam ten sam model i dzieje mi się to samo. Być może ten typ poprostu tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi