andrre Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Wczoraj zauważyłem że mam nieźle porysowaną szybę przednią od strony zewjak i wew. Są to rysy pionowe i wygląda na to że powstały od opuszczania szyb. Co z tym zrobić żeby nie robiły się kolejne?I jak usunąć te obecne? Dodam że są głębokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Rozumiem że boczna kierowcy a nie przednia. Aby nie powstawały kolejne sprawdź co sie dzieje na gumkach zbierających wode, rysy nie powstały samodzielnie tylko prawdopodobnie od piachu lub innych zanieczyszczeń tam sie znajdujących. Płytkie rysy da sie wypolerować, głębokie niestety można tylko wygładzić żeby światło sie na nich lepiej rozchodziło (nie rzucaja sie wtedy tak w oczy) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrre Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 już przeczyściłem uszczelkę. I wydaje się że nie ma już tych charakterystycznych pisków podczas zamykania. Dzięki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi