rafallski Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Druga generacja Laguny miała niedobry start. Niestety, dopiero po pewnym czasie wyeliminowano większość wad. Nadszarpnęło to jednak zaufanie do tego interesującego konstrukcyjnie auta. Szanse na udany związek z Laguną II można określić na podstawie zadowolonych klientów - co trzeci właściciel Laguny II nie kupiłby jej ponownie. To raczej kiepskie świadectwo. Dziennik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 miało sie pare- najdłużej jeździliśmy (z ojcem) LII 1.8 16v (zrobilismy ok 70 klocków) i oprócz zamka w drzwiach i 2 zarówek oraz zacietej linki gazu nic sie nie sypnęłó :roll: moze trafilismy na dobry egzemplarz, ale osobiście chwale sobie to auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackos Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Czy ja wiem czy takie zle są lalki? Moi rodzice mają Lagunę II po liftingu i nawet bezawaryjnie smiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Moi znajomi mieli LII i w austri im się sypła skrzynia (automat) - koszta naprawy nieziemskie, jak wrócili do Polski to dziwnym trafem ukradli im ten samochód oczywiście miał AC :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 ja się właśnie przymierzam do lalki II ph II Proszę mnie nie zniechęcać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Waldek ale to początek LII miał zły start czyli pewnie phI - w phII już poprawili :) dopiero po pewnym czasie wyeliminowano większość wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Prezes, niestety z braku pieniążków będzie to laguna II z pierwszych roczników :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi