prosiaczek231 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ciekawe ilu renault fanów jest w zachodniopomorskim? wpisywac się prosze, zobaczymy ilu nas jest? Przydatna sprawa w razie jakiegoś spociku itp. :) :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 To ja sie wpisuje jako drugi. A co do spotu ... pomysl byl i nic z tego nie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
incognitto Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 No byl i znikl. Jedynie byl spot renaul ale ogolny i byly prawie same laguny. Ale spocik mozna by zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Co do spotu-jak zorientujemy się ilu tu nas jest to pomyślimy kiedy i gdzie się spotkac :) . Pomysł był i znikł to trzeba go reanimowac :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xporferus Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 możecie i mnie policzyć pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 xporferus, witamy i liczymy cię i czekamy na więcej ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4000 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 no to mnie tez dodajcie do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaza74 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 To poproszę i mnie i moją Meganę dopisać do listy zachodniopomorskie ... jak by co to Koszalin-ek Pozdro gaza74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam kolegę z Koszalina :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Szczecin - Megane :) wpisac na liste chetnych do spotkania sie heheh :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucaseso Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 +1 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bebol Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ja również się melduję :) Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ciesze się że liczba rośnie, w razie pomysłów na jakiś spocik mamy już wstępną listę :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
incognitto Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 no to mozna juz pomyslec o mini spocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 21.09.2008 godz.14.00 :) w Szczecinie ZIKUR czyli Zachodnia Frakcja Użytkowników Renault organizuje Pożegnanie lata z Renault przy grillu (okazja do spotkania) czy są chętni???? jak zauważyłem paru nas jest tu w zachodniej Polsce. Teraz trzeba dodac odrobinę chęci i pojawic się w Szczecinie w podanym terminie. Kto jest chętny??????? :) :P [ Dodano: 2008-08-24, 17:23 ] A poniżej umieszczam link do zaproszenia, tam też są wszystkie szczegóły: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=8679 [ Dodano: 2008-08-29, 19:48 ] Gdzie się podziali chętni do spotu? szykowac się na grilla do Szczecina (21.09.2008) :P Czekamy na wpisy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi