rerata Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 [Cięcie] Ja jestem chętna na spotkanie (Szczecin). Jak mi naprawią Megankę po stłuczce do 24 jestem Polecam przypomnienie sobie regulaminu forum - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 rerata, wejdz na www.frakcja-zachodnia.pl i tam dowiesz się więcej szczegółów na temat spotu 21.09.08 na Głębokim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mxerus Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 (edytowane) Witam Ciężko się odnaleźć w na tym forum (do soboty 18.02 korzystałem z Mondeo Klub Polska i tam jakoś fajniejszy silnik forum mieli i podział na regiony) w każdym bądź razie od 3 dni jestem posiadaczem Renault Megane Scenic i skoro istnieje możliwość to proszę o dopisanie do frakcji Zachodniopomorskiej. I jak by kto pytał to jestem zawsze otwarty na wszelkiego rodzaju spoty spotkania i inne imprezki :l: ;) PS Jestem w trakcie tworzenia dokumentacji do działu "Przedstaw się" Edytowane 20 Lutego 2012 przez Mxerus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dodano: 13 sty 2013 - 11:14 Ponawiam pytanie: ilu nas - jezdzców Renault jest w zachodniopomorskim?? Prosze o odzew, uaktualnijmy listę :l: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi