lukaszc2 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Chciałbym zapytać kolegów gdzie podłączany jest pilot od radia (ten przy kierownicy ) do wyświetlacza czy do radia (Megane II Ph II) - radio Update list. Dziękuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 A co nim sterujesz :) Radio czy wyświetlacz :) ;-) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszc2 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Pilotem steruje radio ale w Megane II PhI pilot był podłączany do wyświetlacza i dopiero jakoś sprzężony z radiem wiec nie ma się z czego śmiać bo wcale to nie jest takie oczywiste, że do radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Może to ci się przyda. tudio24.prv.pl/"]http://[ciach]tudio24.prv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszc2 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Niestety tam nie ma opisanego podłaczenia w wersji update list, które jest stosowane w megane II Ph II ale bardzo dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar11 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Do pilota jest podłączona kostka z ..wyświetlacza. Druga kostka z wyświetlacza "biegnie" do radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszc2 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Temat do zamkniecia. Dziękuje koledze za informację. W woli informacji wiązka do pilota od radia w Megane II PH II idzie od wyświetlacza do kolumny kierownicy. (tak jak napisał to kolega w poprzednim poście) Jakby ktoś miał wersję samochodu bez radia (tak jak ja miałem) a była by instalacja do podłączenia radia (tak jak ja miałem) i szukał kostki do podłączenia pilota to nie znajduje się ona w miejscu gdzie jest miejsce na pilota ale jest wpięta obok wiązki od kierunkowskazów w puste miejsce z tyłu przełącznika kierunkowskazów należy ja stamtąd odpiąć i przeciągnąć w miejsce montażu pilota jest na długim kablu (wpięta jest w puste miejsce (nie ma tam żadnych pinów) tylko po to żeby nie „latała” w okolicach kierowniczy). Więc jak ktoś ma instalacje pod radio ma na pewno kostkę tylko trzeba jej szukać w okolicach podłączenia wiązki od kierunkowskazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi