Lewy Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 No ale te do MII to trochę inna bajka niz do MI. Myślę, ze cena nie jest z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Również jestem tego samego zdania Tylko tak jak Ty zrobiłem tzn z diodami jest najlepszym rozwiązaniem bo tak jak już wspomniałeś wcześniej nie widać banki pomarańczowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 W tym kierunkowskazie do MII nie widać zarówki. Jest przykryta chromowaną półkulą. Tam spokojnie można wsadzić pomarańczową żarówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ja za swoje białe kierunki dałem coś ponad 20 zł za 2 sztuki na allegro. Niestety mam pomarańczowe bańki ponieważ diody miał mi zamówić koleś w motoryzacyjnym i jakoś jeszcze tego nie zrobił. A kupić 2 sztuki na allegro + przesyłka = mało opłacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Siemanko A trudno się zakłada te kierunki cleary?? I powiedzcie mi czy dokupić diody do nich czy może jakieś żarówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Na pomarańczowe bańki też jest sposób: żarówki : (od lewej) Philips Silver Vision lub Osram Diadem i zwykła. http://tuning.pl/_tuning_Mala_zmiana_a_cie...2_aid_557_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Czyli te kierunkowskazy bez problemu mogę brać plus tą żarówkę Osram Diadem?? http://moto.allegro.pl/item230112801_kieru...guna_clear.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 bojanjjj, na pewno nie te żarówy W megi 1 są małe bańki bez metalowego cokołu. Przynajmniej u mnie tak jest. Najlepiej wyjąć kierunek oryginalny i zobaczyć jaka tam żarówka. [center:c03ad98d95][/center:c03ad98d95] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ale te kierunkowskazy oczywiście będą pasować tak? bo już zamówiłem! A te fabryczne żarówki co mam będą pasować czy może inne kupić bo piszecie o jakiś bańkach, żarówkach czy diodach a ja zielony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Tak, te z linku do Allegro będa pasować. Natomiast żarówkę powinieneś wymienić na pomarańczową. Na razie w aucie masz białe, możesz kupić tańsze malowane na pomarańczowo, i produkowane z kolorowego szkła. Polecam te drugie, różnica w cenie około 1,5 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 bojanjjj, na pewno nie te żarówy :!: W megi 1 są małe bańki bez metalowego cokołu. Przynajmniej u mnie tak jest. Najlepiej wyjąć kierunek oryginalny i zobaczyć jaka tam żarówka. ja do tych kierunków kupiłem żarówki W5W ale ledy pomarańczowe. Fajny efekt i tylko 3 zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 tez kupilem pomarancowe ledy W5W ale za slabo swieca :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 To jakie proponujecie kupić?? Czy ktoś dysponuje opisem jak zdjąć zdemontować fabryczne kierunkowskazy i założyć cleary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Wyjmuje sie je po prostu wyciągając z błotnika. Proponuję kupic model taki jak moje. MAją one srebrny odbłyśnik i całkowicie przeźroczyste szkiełko. Wsześniej miałem takie jak ma gojgien, ale tamte nie bardzo mi pasowały. Do środka żarówka pomarańczowa ze srebrną bańką (w5w). Diody swiecą dość nędznie i w dzień są mało widoczne. PS. gojgien, czy ramkę naokoło kierunkowskazu masz pomalowaną na kolor nadwozia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Lewy, nie rameczka to to cienkie czarne, reszta to zagłębienie w błotniku. Na focie faktycznie wyszło jak malowana ramka :D . Mozna kupić i takie bez ramki, lub jej nie zakłć (jest luzem) ale ja mam czarne dodatki i tak mi się bardziej podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi