Maniek Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Witam! Ostatnio wpadło mi coś ciekawego w oko. Mianowicie kierunki do Megane takie jakieś inne - Kierunki Niby mała rzecz, a cieszy Co Wy o tym sądzicie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 ano widziałem i kupiłem do megane I ładne teraz czekam jeszcze na kierunki na lusterka i rozpoczynam montaż brałem od tego samego użytkownika (strasznie długa przesyłka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Ja właśnie się zastanawiam nad tym, tym bardziej że na czarnym lakierze fajnie by kontrastowało i wyglądało by troszkę inaczej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 no na pewno ja kupiłem bo miałem popękane stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 To co się nie chwalisz - fotki mi tu dawać jak będzie możliwość ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 czekam jeszcze na kierunki na lusterka, no i maty grzewcze też z allegro (bede miał podgrzewane lusterka i rozpoczynam montaż wtedy będą foty ale musi być ciepło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Jaki Prezes niecierpliwy Za ciekawość do piekła się idzie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 He he. Ja kupiłem białe kierunki do Megi I phase I. Postaram się też dać fotkę. Ale jedyne co mogę to z Nokii N70 2.0 megapixela. Niestety nie mam cyfrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 No to ja też zamieszczę fotkę. Mam cleary od grudnia. Dodatkowo oświetlane są diodami by nie prześwitywała pomarańczowa bańka żarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ładna sprawa, Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Tak to z grubsza wygląda. Niestety oprawki diod żółtych robią z żółtego tworzywa. Trzeba nad tym jeszcze popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 A czy są problemy z montażem do Megane II? Czy trzeba jakoś specjalnie skakać nad tym czy bezproblemowo? Lewy jak kupowałeś to miałeś w zestawie diody czy dodatkowo?:> Jestem coraz bardziej za kupnem tego czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Maniek- podważasz tylko z którejś strony... Nie powiem Ci teraz dokładnie bo siedze w Norauto i mi klocki wymieniają jak skończą to Ci napisze jak się wyjmuje te kierunki- ale tak jak napisałem - kwestia kilku sekund !! pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Kierunki były bez żarówek. Musiałem dokupić albo diody albo żarówki z pomarańczową bańką. A teraz najlepsze. Kierunki kupowałem na Żerańskiej giełdzie samochodowej po 8zł/szt :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Lewy no to mnie zaskoczyłeś tą ceną Do Meggi II są na allegro po 49 zł - koszmar Aaaa suchutki czyżbyś sam miał założone takie kierunaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi