capulera Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 sciaga mnie w prawa strone wymienialem kacowke drazka ale tylko z prawej strony lewa byla ok dalej sciaga pojechalem na zbieznosc i dalej to samo co robic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRACHU Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 spróbuj zamienić koła przednie z prawego na lewa strone i analogicznie z lewej na prawą. Jeżeli to nie pomoże to zamień tył z przodem. Sprawdż ciśnienie w kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capulera Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 to robilem i bez rezulatu cisnienie sprawdzalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 zbieżność shuśtali, jedż gdzie indziej albo wróć do nich i niech poprawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRACHU Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 nie koniecznie zrób mały test przy obracaniu kołem kierownicy czy nie słychać tajiego strzelania jak gdyby łożyski mcpersona. Umnie mam włąśnie do wymiany łożyska i mechanik powiedział że to sciąganie to właśnie przez te łóżyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 a masz bezwypadkowe auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokker Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Warto się też przyjżeć wahaczą i gumą stabilizatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capulera Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 dzieki za podpowiedzi bede prubował dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar.dm Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witam Ja mam pytanie z podobnej, asczkolwiek innej beczki. Mam też taki problem. Podejrzewam na 90% że to mcpersony do wymiany, ściąga mi w lewo i prawo, w zależności w którą str. skręcę na skrzyżowaniu, aby to zlikwidować muszę przekręcić kierownicę w przeciwną stronę do skrętu i jak słyszę stuk (jakby,przeskok) to jest ok. Czy orientuje się ktoś ile może kosztować taka wymiana mcpersonów? Megane 1,6 1996r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRACHU Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 wymiana najprawdopodobniej łożysk mcpersona. Koszt takiej wymiany to około 30-60 zł za strone plus ustawienie zbieżności ok 50. Ale zależy jak dogadasz się z mechanikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi