Gagman Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Cześć, Renault Kadjar fl chciałbym puścić kabelek do tylnej kamery wideorejestratora w tym celu potrzebuję zdemontować (tak żeby nic nie połamać) lewy słupek A, plastik z klapy bagażnika oraz ten plastk w bagażniku z lewej strony. Mam plan by przez tą lewą gumową rurkę cienki kabel przeprowadzić. Gdybym mógł prosić o info jak to zdemontować, ewentualnie jakiś rysunek, film czy zdjęcie... I gdybyście podpowiedzieli (wrzucili zdjęcie) z konkretnym miejscem zamontowania przedniej kamerki bo przez tą wyspę z czujnikami koncepcji sensownej nie mam. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) kadjar-camera-de-recul-v3.pdf 21 godzin temu, Gagman napisał: prosić o info jak to zdemontować, Proszę. Reszta instrukcji tutaj: Akcesoria Kadjar. Kamerkę z przodu mam zamontowaną obok czujników za lusterkiem. Z zewnątrz jak i z wewnątrz praktycznie niewidoczna. https://megane.com.pl/topic/80947-kadjar-doposażenie/?do=findComment&comment=559999 Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez sylwekdm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gagman Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 W dniu 15.04.2022 o 12:03, sylwekdm napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi