lexodes Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Witam, Po kilku miesiącach od zakupu auta, ksenony skrętne przestały skręcać. Pojawił się komunikat skontroluj oświetlenie. Po odpaleniu auta jest przeprowadzony test świateł w postaci "zezowania". Co może być przyczyną braku skręcania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kop3rs Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 @lexodesUdało się rozwiązać problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexodes Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 nie udało się, masz ten sam problem ze światłami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kop3rs Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 (edytowane) @lexodes jedyne co wiem to że mam taki błąd Edytowane 14 Maja 2023 przez Kop3rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebu33 Opublikowano 1 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Jest to błąd silnika który steruje poziomowaniem góra dół, jest podłączony osobna kostką, możesz sprawdzić przewody lub padł sam silnik, mozna go łatwo dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverGTA Opublikowano 2 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 A czy same oprawki mają jakieś zawieszenie? Ostatnio zauważyłem, że jedna z lamp drży (widać po górnej krawędzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebu33 Opublikowano 2 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Mam ten sam problem, tylko u mnie nie zacina się silnik wewnątrz lampy, plotkuje się przy ruchu na boki, przy poruszeniu ręką zaraz po odpaleniu lampa ustawia się normalnie i wszystko działa. Ale bez poruszenia żarówka się blokuje Drgania też mam właśnie przy tej lampie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi