dominikzw Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witajcie Posiadam Megane z 2001 r. posiadam bardzo stare radio kasetowe blaupunkt, zastanawiam się nad zmianą na inne dużo lepsze, ale wybór wiadomo jaki jest - olbrzymi. Szczerze mówiąc nie wiem na co zwracać uwagę. Jedyne kryteria to takie żeby odtwarzał dobrze cd - mp3, nie zacinał na nierównościach na drodze, cena tak do 450 zł. Nagłośnienie w samochodzie też jest raczej standard albo poniżej;p, głośniki w przednich drzwiach oraz z przodu w desce, dopiero po zakupie radia planuje kupić głośniki do tyłu. Jakiej firmy - modele byście polecili z góry dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferus Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 clarion robi fajne niskie modele i są z wyświetlaczami pasującymi do wyświetlaczów w megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominikzw Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 a to inne margi jak np. sony nie robi radia o tych samych wymiarach?? myslalem ze wszystkie maja takie same wymiary...to marka samochodu tez ma znaczenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Chodziło pewnie o kolor i sposób wyświetlania. Wymiar oczywiście jest taki sam w każdym radyjku 1 DIN ( bo są jeszcze podwójne ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominikzw Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 To dobrze, a jakiś konkretny model może ktoś polecić ??? a nie tylko samą firme... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 za te pieniadze jesli nowe to dla mnie jvc kdg-432 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Używany z wyższej półki Clarion albo Alpine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominikzw Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Jeśli chodzi o JVC kdg-432 to jakoś nie widze żeby był dostępny na allegro a tym bardziej w jakimś sklepie internetowym...może jeszcze jakiś inny poleci ktoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 http://allegro.pl/item422309691_jvc_kd_g43...alon_f_vat.html nie dziekuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ja mam pionka DEH-4000UB i bardzo sobie chwale :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolczat Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 widze swiezy temat, wiec ja mam do sprzedania clarionka DB568RUSB tak jak w nazwie modelu posiada gniazdo usb, oprocz tego jest na wzmacniaczu mosfet 4x50W, posiada dodatkowe wejescie aux i dwa wejscia na dwie skrzynie (po co komu az dwie? :) ) z tylu na chincha'ch, o tym ze jest na pyty mp3 to juz chyba nie bylo sensu pisac :) tak... cena 500, ja kupilem za 600 w zeszlym roku w grudniu niestety rozbilem samochod, kupilem megana gdzie mam orginalne radyjko ktore fajnie smiga i do ktorego mam pilota przy kierownicy i wysiwetlacz w gornej czesci deski rozdzielczej (co moze nie dzialac po podlaczeniu tego clariona)... radio bardzo zadbane, zawsze wyciagany panel i chowany do futeralu... a zapomnialem pilocik jeszcze w zestawie : D pisz na prv jak jestes chetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi