krzysztof_80 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 kupiłem auto o takim nr VIN: VF1KA050527174619 prosze o jakies informacje pozdrawiam dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Cenne dane dla złodzieja. :) prosze o jakies informacje Jakieś - jakie masz na myśli :) Powinno mieć 4 koła i kierownicę i jeszcze takie inne tam. Wizyta w ASO i drobna opłata prawdę powie, jeśli auto było w ASO serwisowane. ps. na forum zalecamy pisanie z polską czcionką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 VF1KA050527174619 VF1 - oznacza renault KA05 - oznacza model auta i wersję silnikową - tu: megane I ph II grandtour 1.9 dci (od 2001) 05 - znaki zmienne 2 - Renault nie koduje roku produkcji 7174619 - kolejny numer seryjny auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdrac Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 do rozkodowania vinu polecam http://www.autobaza.pl/ab/pl/web/productaa0100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 nie wiem czy taka dobra ta str. bo mi wyskoczyło, e mam silnik 1,2 :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdrac Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 a jesteś pewien że wcześniej nie miał silnika 1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 jeszcze o takim scenicu nie słyszałem :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Te stronki co czytają niby Vin, to jedna wielka ściema i tyle w temacie, chcesz wiedzieć co z samochodem to jedź do aso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 A ile w aso kosztują takie informacje z odczytania vin?? Wie ktoś może?? :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Kaliomekki, powinni to zrobic gratis ale nie zawsze chca :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Zależy na kogo trafisz - 20-50-100 a czasami jak pisze Waldek za free. Lada chwila w ASO powinny się zacząć promocyjne przeglądy. Ostatnio wiosenny była za 18 zł, to może przy okazji poprosisz o sprawdzenie VIN-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 No właśnie różnie to bywa w ASO, raz zrobią za 100 a drugiego razu za free :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi