Aveo Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Gdzie kupiłeś interfejs i ile za niego dałeś, jeśli to nie tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 u mnie by działał pilot z radiem pioneer 4000UB musiałem zakupić adapterek stąd ;-) : http://www.allegro.pl/item456375923_adapter_sterowanie_radio_kierownica_interface.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek' Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Jezeli ktoś chce interface do PIONEER-a, MEGANE II, SCENIC II (tuner list) sterowanie i wyświetlanie to niech się odzywa na priv-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Również się podepnę pod temat Mam Clariona, megi bez wyświetlacza ale zależy mi na sterowaniu z kierownicy. Potrzebny jest ten interface? czy może wystarczy jakaś kombinatoryka z kablami ? [ Dodano: 2008-10-25, 18:20 ] Update pytania, Megi I Ph II '01 jaki wyświetlacz radia miały? W sensie model albo numer fabryczny. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki252 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 ja mam 00 i mam tuner list ... i takie tez mam radio ... wiec sadze ze taki jest wyswietlacz. sluchajcie mozna podpiac wzmacniacz pod to radio? bo mam tube i wzmacniacz ale nie wiem jak to zrobic i czy sie da wogole... nie chce zmieniac radia, ---- da się mam już wszystko podpięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi