RafalInDoor Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Szanowni, Po 15 latach posiadania auta i zarazem niemal 15 latach od zarejestrowania na tym forum przyszedł czas pożegnania. Sprzedałem Megane. Przez ten czas pokonaliśmy nią wraz z małżonką ~150tys.km. Było to nasze pierwsze wspólne auto po ślubie, więc darzyliśmy je dużą sympatią. Ale cóż... jako trzecie auto w gospodarstwie domowym więcej stała niż jeździła, a mi szkoda było na to patrzeć... Nie byłem zbyt aktywnym członkiem forum, ale wiele problemów dzięki Wam udało mi się skutecznie rozwiązać. Na koniec miałem wrażenie, że wszystkie typowe usterki tego auta były mi znane i z większością byłem w stanie rozprawić się sam Dziękuję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Dziękujemy za obecność z nami i zapraszamy do odwiedzin. Wszak auta teraz są tak podobne Powodzenia na "nowej drodze życia" i szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi