rpw.7 Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Witam wszystkich. Mam problem. Wymieniłem deskę rozdzielczą w Megane 4 ph1 2020r. z nawigacją i zostało mi gniazdo (wtyczka GSM ?), które po poszukiwaniach nie wiem gdzie podłączyć. W module nawigacji/radio jak na zdjęciu jest identyczne gniazdo jak te które mi zostało do podłączenia. Odpowiedz jest zapewne prosta dla tych którzy już łączyli wtyczki w swoich autach. Proszę o odpowiedz tych którzy podłączali takie gniazdo (wtyczkę). Dzięki z góry pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Przy brązowym złączu USB jest niebieskie gniazdo FAKRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Mi się wydaje że w radiu została końcówka niebieskiej wtyczki bez kabla trzeba ją wypiąć i wpiąć ta co jest na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpw.7 Opublikowano 23 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 kupiłem nowa antenę z normalną wtyczką i wszystko działa - temat zakonczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi