carolewicz Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Jestem nowy, samochód posiadam od dzisiaj. Czy to normalne że w pierwszej pozycji stacyjki, gdzie działa radio, działa również nawiew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Tak. u mnie jest tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carolewicz Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Dzięki za info. Nie wiedziałem czy coś z elektryką czy ten typ tak ma ale już wszytsko jasne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 No i jeszcze zapalniczka działa "po kluczyku" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi