megakrzys Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 witam czy moze ktos mi rozkodowac nr vin , chcialbym bardzo szczegulowo bo na www.autobaza.pl to malo tam pisza. z gory dzieki VIN VF1BA0L0G15784245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Podjedź do Długołęki do ASO albo we Wrocku też masz x 2 i się wsjo dowiesz. Podaj jeszcze adres gdzie auto stoi :) będzie łatwiej złodziejowi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcwawa Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 a tak z ciekawosci na co vin zlodziejowi? czy to ma cos wspolnego z wyrobieniem "trzeciego" kluczyka albo imo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 rcwawa, dokładnie tak na podstawie nr vin odczytuje się kod do immobilajzera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdrac Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 No to ładnie myślicie że powinienem zasłonić mój numer vin który widać przez przednią szybę mojego scenica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi