Kam1l Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam. Czy macie fotki ładnych wnętrz ? Obszycia lub ciekawe pomysły? A może ktoś sie pochwali swoimi dokonaniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 MARCO_J chyba miał zmienione wnętrze, tylko nie pamiętam czy poprawnie napisałem jego nick bo z pamięci ;) Dla mnie każde jest ładne, ale musi spełniać dwa warunki: -być czyste -nie może być to wnętrze volkswagena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 -nie może być to wnętrze volkswagena Dobre ;) Jestem tego samego zdania ;-) A zerkni sobie ponizej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microsim Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 zamontuj sobie jakieś neonki we wnętrzu ja sobie założyłem niebieskie i mnie się podoba, zapraszam do oglądnięcia i ocenienia na moim profilu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Przestan chlopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 wrzuce 2 fotki - więcej nie mam jak narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 microsim, neonki we wnętrzu to wiejski tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Nie przejmuj się uwagami i instaluj to co chcesz. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 tak jest. Wazne zeby TOBIE sie podobalo. A co do wnetrza to to niebiesko-bialem MII jest cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinagent007 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 a ja zrobiłem sobie coś takiego http://moje.renault.megane_9928.ogladaj.pl/ i to sam. [ Komentarz dodany przez: gojgien: 2008-11-05, 22:59 ] a tu link do już istniejącego tematu, by nie powielać pytań tam postawionych: http://megane.com.pl/viewtopic.php?p=39104#39104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 I też bardzo fajne. Skóra ekologiczna? Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinagent007 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 skóra naturalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi