lukaszzd Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Zauważyłem w megance że hamulec ręczny po zaciągnięciu (jest zaciągnięty, auto stoi w miejscu) lata- to znaczy drążek hamulca ręcznego jak się go złapie chodzi do góry i w dół wydając odgłosy takie jak by ocierał o coś. co może być orzyczyną, zaznaczam że ręczny działa tylko ten drążek ręcznego jakiś dziwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 sie chyba czepiasz , zdejmij mieszek , przesmaruj ścianki które trą , być moze to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 mechanik powiedział że od ręcznego coś blokuje koło tylko jeszcze niewie które i co się dzieje, a hamulec ręczny musi być zapieczony gdzieś miał ktoś taką sytuację?? [ Dodano: 2007-07-25, 21:41 ] dobra panowie obejrzałem pare megi i stwierdzilem że z dźwignią ręcznego u mnie jest coś nie tak, z jednej strony wygląda jak by się oderwał od całego podwozia i wisiał tylko na jednej stronie (ten owal w którym jest umieszczony) i mam pytanie bawił się ktoś tym? wie ktoś czy to jest nitowane?przykręcane czy jakoś inaczej montowane i chcem to zrobić ale wpierw musze się rozeznać by nie rozbierać połowy auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi