dominik1983 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 witam prosze o pomoc przytocze link w kturym na fotce jest pewna rzecz prosze o podpowiedz do czego ona słuzy mam taki przedmiot w bagarzniku pozdrawiam http://moto.allegro.pl/item438584840_kiero...j_plastiki.html chodzi mi o element obok włacznika do zapalania auta ten czerwony prostokątny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Słabo trochę widać ale mi to wygląda na maskownicę od kieszeni na kartę(kluczyk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazzi79 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Przedmiot o który pytasz to antena do HandsFree, wykrywa obecność karty wewnątrz auta. Są bodajże takie 3 w aucie - w kokpicie obok czytnika, za ręcznym pod podłokietnikiem i w bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik1983 Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 dzięki to napewno jest to bo właśnie znalazłem takie coś pod dywanem w bagażniku w związku z ty że jestes zorientowany moze wiesz co to za czujnik w środkowej częsci kokpitu okrągły jest mocowany w plastiku powyrzej wyświetlacza od radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 co to za czujnik w środkowej częsci kokpitu okrągły jest mocowany w plastiku powyrzej wyświetlacza od radia Prawdopodobnie to czujnik mierzący nasłonecznienie czyli temperaturę jaka się utrzymuje pod przednią szyba w związku z wpadającymi promieniami przez szybę (a może samo natężenie światła) Jest potrzebne do klimy,. Tak przynajmniej w którymś z postów na forum wyczytałem. (szukać mi się nie chce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik1983 Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 dzięki za szybka pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi