maz8 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Witam, Doszedłem do wniosku, że dziura pod radiem jest zupełnie mi nie potrzebna. Korzystne wykorzystanie tej przestrzeni to Zmieniarka CD. Znalazłem coś oryginalnego na allegro: http://allegro.pl/item422770750_renault_me...eniarka_cd.html Problem jest tego typu, że po rozmowie telefonicznej z serwisem Renault dowiedziałem się że, żadna zmieniarka CD nie będzie działać z Carminat 5000. W takim razie co robi funkcja AUX w menu? Czy to prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpaw Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Bzdura. Ja mam Carminat 5000, dokupiłem sobie taką zmieniarkę i hula od półtora roku. problem w tym, że musisz znać VIN auta z którego ona pochodzi, bądź jej kod bo każda zmieniarka ma kod tak jak radio, tzn. radio pyta o kod zmieniarki przy pierwszym jej podłączeniu. Później radio zapamiętuje kod zmieniarki i tworzy jedną całość. Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokij2 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Gdzie można umieścić zmieniarkę jeżeli mam w swoim aucie nawigacje i nie ma miejsca pod radiem na zmieniarkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz8 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 W bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiuno Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 to jaka to jest w koncu zminiarka pod tego carminata ??? poda ktos ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venommm Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 witam mam pytanko , a czy do tej zmieniarki są potrzebne jakieś dodatkowe kable czy wszystko jest przy radiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi