knq Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Chce kupic zestaw glosnikow do mojej Megi Hatchback. Przydalyby sie jakies glosniki z tylu i z przodu, kiedy wlacze jakas piosenke z basami (a slucham glownie hip-hopu) to wszystkie plastiki wpadaja w rezonans tak ze nie da sie wytrzymac. Czekam na rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Wycisz drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 tak jak napisal jerry, ale za 200 nie dasz rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knq Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 http://www.allegro.pl/item439916878_blaupu...ax_gwar24m.html Co myslicie o takim zestawie? (Czy w mojej Megi znajde w podszybiu "cykacze" - wersja podstawowa z 2 airbagami)? Po swietach bede chcial dolozyc glosniki na tyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 blupunkt nie robi szokujaco dobrych glosnikow... Ja bym dolozyl pare zlotych i kupil helixy dark blue na przyklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi