Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

renault megane coupe '96 bez bezpiecznika rad

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

Mam mały problemik i potrzebuje troszke informacji... Zespol mi sie samochodzik... mama pojechala nim do miasta... wrocila i zostawila go na swiatlach co spowodowalo padniecie akumulatora... nastepnego dnia chcialem podladowac go z drugiego samochodu klemami... co dziwne.. po DOBRYM podlaczeniu bo zwracam na to szczegolna uwage patrzylem 5 razy zanim podlaczylem POPALILO przewody klem, przewody wchodzace do samochodu sa cale przynajmniej przy akumulatorze... wyciagnelem go podladowalem i wsadzilem do srodka nie moglem odpalic samochodu, wszystko dzialalo swiatla radio kontrolki na blacie ale nie odpalal, (brak kontrolki immo, na kluczyki nie reagowal) wiec elektryk poradzil mi usunac go z komputera tak tez zrobilem, wyczytalem w internecie ze duzo renowek przez to przechodzi i ze to jeden- tanszy sposob no i samochod odpala ale chcac wyruszyc w miasto zauwazylem ze nie dzialaja wycieraczki kierunkowskazy lewy podnosnik szyb (prawy dziala ?;/ ) spryskiwacz dziala... miernikiem sprawdzilem bezpieczniki wszystkie ok ale... po wyciagnieciu bezpiecznika radio dalej dziala... i tak z kazdym innym urzadzeniem, miernikiem jak sprawdzalem to z bezpiecznika od (załóżmy) radia jest przejscie na kazdy inny bezpiecznik!! czy to z gory czy z dolu bezpiecznika...... jak pierwszy raz wszedlem do samochodu (jak zauwazylem ze aku padl) czuc bylo charakterystyczny sfąd popalonych kabli... pomoze ktos?