krzysiek79 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 w wyniku niedzielnej walki z nuda i ciągłym szukaniem gruchy po podłodze samochodu stworzyłem mocowanie mikrofonu CB moze sie komus przyda potrzebny jest odswiezacz powietrza (taki zwykły mocowany do kratki ) od gruchy odkrecamy oryginalny uchwyt ( takie kółko) w to miejsce wkrecamy sam uchwut od odswiezacza i .... ;) po robocie ;) Fajnie, tylko może zaczniesz pisać we właściwych działach Polecam też pisanie z polską czcionką - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Kolego ja to mam już od dawna taki patent tylko że ja do obudowy standardowego mikroniku zapachowego dokręciłem uchwyt na gruchę i sobie tam dumnie spoczywa przez cały czas. jutro strzelę foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 A ja mam jeszcze prościej. Na lusterku smycz a na smyczy grucha dynda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek79 Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Robak, a ja myslałem ze bede pierwszy :-/ Prezes, no właśnie dynda a to mi strasznie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
royb Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Robak pochwal się mocowaniem radyjka tzn. przykręciłeś, przykleiłeś na popularne rzepy dla CB, czy jakaś gumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hADeSik Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Osobiście stosuje obecnie coś takiego: http://www.palmejros.pl/product_info.php?products_id=268 Nie jest może idealne ale sprawdza się nieźle (gruszkę zaczepiam po prostu na te ząbki od uchwytu), wygląda też ok - w dodatku mocowanie jest wielofunkcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norby Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Witam, ja zrobiłem coś takiego trzeci post od góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKOM Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 a ja ma tak zamocowane radyjko i gruszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 royb, przykleiłem na rzepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konar Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 W przypadku UNIDENa/PRESIDENTa, patent na mocowanie gruszki jest bardzo prosty, nie mam niestety aktualnych zdjec jak to zrobilem, dlatego opisze na podstawie zdjecia: Odkrecamy 2 srubki zaznaczone na czerwono, podkladamy mocowanie mikrofonu dostarczone z radiem, i dokrecamy wczesniej odkrecownym srubkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzio Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 A ja mam tak zamocowane-nic nie dynda i grucha zawsze pod ręką http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6cb511893069b181.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Ja mam w taki sposób jak kol.konar przedstawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 A ja do wykonaniu uchwytu do gruchy wykorzystałem element ze starego uchwytu do telefonu Przyklejony specjalną taśmą (trzyma dobrze, nie niszczy deski). W moim przypadku to jedyne sensowne miejsce, bo koło zapalniczki nie mogę (musi być otwarta, bo moje radyjko jest na zapalniczkę...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi