kbarann Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Przejrzałem szukajkę i nie znalazłem info o jakiś montażach sportowych wydechów w Scenic 1. Czy ma ktoś zamontowane jakiś wydech. Pytałem w firmie Ulter ale cena mnie zabiła... 670zł :-( Nie mówię że nie kupię ale może ktoś zakładał coś tańszego i jakościowo podobnego do Ultera. W kazdym aucie od CC poprzez różne fiaty, hyunadie, vw miałem zawsze Ultera i byłem zadowolony ale nigdy nie kosztował prawie 700 :-( Czekam na jakieś info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 A ty do swojego Sceniolka chcesz to zamontować? Przecież dospawanie ładnej końcówki da Ci identyczny efekt, bo odgłosu nie zmienisz, a będzie znacznie tańsze. Chociaż IMHO wywalanie na wierzch końcówki, kiedy w zderzaku nie ma na nią wycięcia jest troszkę "na siłę" i psuje wygląd auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 jerry, wiesz końcówka była by napewno lepszym rozwiązaniem ale zawsze to jakoś głupio wygląda... ale to może macie jakieś fotki właśnie końcówek, albo jakieś doświadczenie jaka podejdzie do auta... cena nie gra roli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Ja fotek nie mam, natomiast widziałem Scenica ze sportowym wydechem, nie wiem jaka to firma. Była to delikatna, owalna końcówka, a w zderzaku gość zrobił wycięcie (też owalne) tak, że wyglądało to jakby było założone seryjnie. Efekt bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 kbarann, zobacz sobie do mojej galerii (link masz w podpisie) ja mam samą końcówkę + wycięcie w zderzaku. Co prawda nie jest to Scenic ale może ogólny pogląd na sprawę będziesz miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Easy, zrobione spoko, chodź końcówke chcę podwójną, powolutku coś będę kombinował, narazie muszę poskładac auto po malowaniu bo roboty sporo... a czasu mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi