kinimod Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Mam ten sam problem z megane II. i też nie za bardzo wiem z której strony się za to zabrać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario2013 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 o umnie w scenicu pojawia sie woda po kierowcy guma i tez draze ten temat i nie wiem co jest grane ,wszystkie dziurki zatkalem po nadkolem i na blotniku i dalej pojawia sie woda ale tylko w tedy gdy pomykam troszke szypciej niz przepisy nakazuja po drodze przed nacisnięciem "wyslij" przeczytaj co napisałeś i popraw - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 W mojej m2 tez mam wode w kole zapasowym i chyba znalazłek gdzie sie dostaje mianowicei na samym dole na łączeniu uszczelekzamiast wyciekac na zawnatrz wpływa sobie do srodka pod tym plastikiem osłaniajacym tylni pas POZDRAWAIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNann Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Ja mam to samo (megane II kombi). Sprawdziłem którędy się wlewa: woda płynie rynienką i wpływa pod lampę - i dobrze bo potem wylewa się dwoma odpływami na spodzie zderzaka. Ale część tej wody wlatuje pomiędzy połączeniem plastikowej podłogi samochodu a stalowym nadwoziem. Polecam wyjąć wszystko z bagażnika i zaglądając (latarka konieczna i trochę akrobatyki) w to miejsce polewać wodą szczelinę między lampą a nadwoziem - dokładnie widać którędy się wlewa. Potrzeba trochę silikonu jak sądzę żeby to załatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmok Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Miałem taki sam przypadek. U mnie powodem był montaż haka nie w ASO ale innym autoryzowanym warsztacie. Okazało się, że fabrycznie hak montowany jest do belki, która z podwoziem połaczona jest śrubami i uszczelkami. Natomiast w warsztacie zdjęli belkę i zamontkowali hak do otworów konstrukcyjnych. Woda ściekała po haku i poprzez otwory montażone lała się do środka. Wizyta w ASO 90 zł. i uszczelnili specjalną masą oraz założyli dodatkjowe podkładki i śruby. Może tu jest przyczyna, jeśli oczywiście montowałeś ostatnio hak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi