Adamus1 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Witam Czy ktoś moze mi powiedzieć gdzie mógłbym kupic przejściówke ISO-C10 na ISO-C3, czyli z mini ISO na duże ISO, Chodzi mi o gotowy produkt. Najlepszym rozwiazaniem było by jak bym dostał kabel do zmieniarki DIN-8 - ISO, ale takiego nie mogłem znaleść, wszystkie kable są DIN-8 - miniISO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Allegro, sklepy elektroniczne z częściami z elektroniką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1 Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Albo ja nie umiem szukać, ale na allegro nie mogę znaleźć. W jednym sklepie byłem i nie mieli, został mi jeszcze jeden, ciekawe czy tam dostane. P.S. może ktoś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi