kora132 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 mam przebicie na przewodach przy cewce ale gdy zaizolowałem przestało bić czy to ma jakiś wpływ na równą pracę silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kora132 Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Są to nowe prewody czyżby były za tanie. mam kupić nowe,a gdy niebędzie poprawy to co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Może masz przebicie na cewce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Tak czy siak izolacja na przewodach jest kiepska, ja bym oddał przewody dopłacił i wziął innej firmy niż masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reksio1980 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Wymienic przewody,na 100% ,nie kupowac przewodów firmy bosch sa kiepskie.Przerabialem temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kora132 Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbonne Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Witam u mnie jak złapie za przewody to czuje jakby delikatnie biło coś w środku mam tak na pierwszym i na trzecim kablu to moze znaczyc ze kable są padniete. Od jakiegoś czasu dziwnie sie mi zaczął zachowywać samochód obroty mi falują na biegu jałowym jak samochód sie toczy jak stoje w miejscu to niby wszystko ok. ale jak ruszam to czasami dławi go i nie moze złapać obrotów dzieje się tak tylko po odpaleniu samochodu potem w trakcie jazdy jest wszystko ok.. Wymieniłem sonde i przepływomierz powietrza ale problem nie ustał może to być wina przewodów czy raczej nie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 u mnie jak złapie za przewody życie Ci nie miłe. mnie uczyli że nie dotykać przewodów jak silnik pracuje bo iskra może konia powalić. Zużyte przewody mogą wpływać na nie równą pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kora132 Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Miałem podobne objawy jak dbonne tylko że na gazie mi gasł jak poizolowałem chodzi normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi