koplikator Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 witam. mam niestandardowy problem. wczoraj podczas przekręcania kluczyka usłyszałem jakby stuk jakiejś śrubki/bek i spod miejsca gdzie siedzi pasażer obok kierowcy dokładniej woda leciała w okolicach progu. Dziwne bo tej wody było naprawdę sporo i się przeraziłem. Sprawdziłem wszystkie płyny i wszystko jest ok( w chłodnicy, wspomaganiu,olej, płyn hamulcowy) ale skąd u licha taka duża ilość wody? Żadna kontrolka się nie świeci, ale czy warto ryzykować uruchomienie silnika? I czemu woda tam? Do tego immo mi znowu siadło i n e mogę zamknąć szyb a mam uchylone. Kolo mnie quadem zaciągnął do garażu. i zastanawiam się co się w ogóle stało? Dodam że auto od jakiś 3 tygodni nocowało pod chmurką bo garaż był zajęty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Megi przeziębiła pęcherz i teraz puszcza Woda z progu zleciała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 jeżeli płyny które sprawdziłeś są ok to możesz odpalać, może faktycznie deszczówka sie zebrała i przy odpalaniu zeszła. Istnieje też opcja że to płyn od spryskiwaczy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi