edd Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Witam, jestem zainteresowany kupnem Megane 1.6 sedan z '98 roku. Samochod znajduje sie w Irlandii gdzie i ja czasowo przebywam. Jest on niby w dobrym stanie technicznym jednak niepokoi mnie nawet jak na Irlandie stosunkowo niska cena. Nie jestem mechanikiem samochodowym i nie znam sie na Renault. Jesli ktos moglby podac mi szczegoly na ktore powinieniem zwrocic uwage przy sprawdzaniu samochodu i przy jezdzie probnej. Za kazde wskazowki z gory dziekuje, Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 a możesz podać bliższe szczegóły dot. auta (przebieg, wyposażenie i jakaż to cena wydaje ci się tak niska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edd Opublikowano 11 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 W poniedzialek bedzie sprzedawca wiec wtedy podam szczegoly i dam kilka fotek. Cena na szybie 800Euro.Na pierwszy rzut oka z zewnatrz i wewnatrz samochod mocno uzywany.Byc moze tylko zaniedbany. Dziekuje za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Megane 1.6 sedan Biały kruk bierz w ciemno :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edd Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Witam. Dzisiaj wiem troche wiecej- Samochod ma przebieg 200.000 km. Wysylam kilka zdjec z zewnatrz,wewnetrzne niestety nie dzisiaj ,z powodu naprawy immobilajzera kluczyki sa dzisiaj w serwisie Renault(ustawianie kodu???). Wersja Megany-1.6 e RT. Prosze o wasze komentarze i ewentualna pomoc- Moim zdaniem prawe przednie swiatla sa ?wyluzowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 z powodu naprawy immobilajzera kluczyki sa dzisiaj w serwisie Renault(ustawianie kodu???). Dziwne - bez autka raczej nie przyuczą Ktoś tu coś ściemnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Prezes, standardt w Irlandii czy Anglii o kluczyku zapomnij jak go nie ma to już go nie dostaniesz... i sprawdź wszystkie dokumenty czy np. auto nie jest już wyrejestrowane... w krajach kierownicy po prawej stronie to dość częśte, auto jest tanie ale albo nie ma kluczyków albo dokumentów i przeważnie takie cuda przywożone są do Polski jako materiał na części i złom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edd Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 witam Dziekuje za pierwsze porady. Pomijajac sprawe kluczyka i dokumentow, prosze napiszcie cos wiecej o aucie, samochod ma przejechane okolo 200 tys km, jest to rocznik 98 wiec na co w tym przypadku zwrocic najwieksza uwage. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 popatrz na składanie bo może być że w 1 miejscu włożysz cały palec a w drugim nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi