andrre Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Już jakiś czas świci mi się kontrolka od ABS-u i nie chce zgasnąć. Dzisiaj podczas zmiany opon na zimowe zobaczyłem że przy prawym tylnim kole odpiął się z zatrzasków przedów od ABS-u i przetawł się o pędzące koło. Teraz moje pytanie: Gdzie ten przewód się kończy i czy sam dam radę go wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Athlon Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 na pewno jest łączony . Idź za kablem od czujnika i znajdziesz łączenie a czy naprawisz to tego już nikt nie wiem , nie znamy Twoich zdolności manualnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrre Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 narazie wziąłem to polutowałem i obizolowałem izolacją. Włożyłem na miejsce, odpaliłem samochód, przejechałem kilkaset metrów i kontrolka zgasła Tak czy inaczej będę musiał to jeszcze przed zimą wymienić.Zauważyłem też że jeszcze inny przewód (grubszy) prowadzący do tylniego koła przetarł się o belkę prawie do połowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Athlon Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 to już od Ciebie zależy , jak masz plny zbędne to wymień . Dobrze te przewodziki lutnąć , koszulki pozakładać , taśmą dobrze jeszcze owinąć zabezpieczyć przed wilgocią . A jak masz tam miejsce to bym założył taki cienki peszel i bym jeździł nic nie wymieniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi