ziolo Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Witam. Padła mi skrzynia biegów. Czy ktoś z Was ma może dostęp lub nr telefonu do jakichś części używanych? Potrzebuję całą skrzynię. Prawdopodobnie symbol JC5. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam. [ Dodano: 2007-03-13, 12:33 ] Ta skrzynia to jednak JB3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Allegro! : skrzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Tak tylko że tam kosztuje przynajmniej 1000 zł Ja już kupiłem. I to za 500 zł. Zostało ją już tylko przełożyć. Właśnie jestem w trakcie. Ciężka sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Miejmy tylko nadzieje, ze to nie pochodzaca z 3go zrodla skrzynia Ale to naprawde okazja, ze zakupiles za 500,-. Super. Mozesz podac ile kosztuje montaz nowej skrzyni biegow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Nie mam pojęcia. Zapytam ojca ile by to kosztowało bo on jest mechanikiem. Ale niestety jest teraz w niemczech w pracy dlatego też skrzynię przekładam sobie sam. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi