gienek Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 na pudziana nie wygląda, ale uwagę mu zwrócę troche go podejdę w rozmowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 pudzian nie pudzian... jak nie umie jezdzic to niech w domu siedzi albo tramwajem posuwa swoja droga, przyuwaz go i na poczatek pelna kultura... a jak to nie pomoze... to potem z pelna kultura:) o takie rzeczy w swojej nie bede sie musial narazie martwic... drzwi byly na niej byly otwierane wielokrotnie, pozatym tylne nadkola do zrobienia... rdzy wiecej niz na szrocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ja sie tez nie musze martwic o to ;-) Parkuje na noc w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ja mam do garażu dalej niż do przystanku ale i tak na noc zamykam autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Szczęśliwi ci co mają takowe pomieszczenie ;-) Ja też mam ale w planach :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPS Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Garażyk też posiadam, ale zdarza się, że muszę swoją Megankę czasem na noc zostawić na dworze (zwłaszcza jak mam na noc do pracy). No i niestety wczoraj w nocy ktoś mi otarł lewy przód, na szczęście dośc delikatnie, ale błotnik mam co nieco przycharatany. Nawet nie wiem, czy plastikowy błotnik można jakoś naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 wspułczuję :cry: ja już potrzebne materiały kupiłem reperaturka renault 38 zł w serwisie na zamówienie papier ziarnistość 2000 clarlak 21 zł lakier w spryu 45 zł pod kolor ja będę miał dyżur w pracy to zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi