slawekhip Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Witam Mam problem a mianowicie whodzi mi rdza na tylnich blotnikach, byly już one raz szpachlowane ale ja o tym niewiedzialem, kapnolem sie dopiero po zakupie auta. Dlatego mam do was pytanie, kupic odrazu cale blorniki z kawalkami progów, czy jeszcze da sie to jakos zrobic bez koniecznosci wymieniania calości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polemnik Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 da. usunąć rdze, zabezpieczyć, nałożyc wszystko od nowa, a brzeg zrobić barankiem i bez problemu moja nie ma rdzy od 2 lat xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thinandy Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 kupiłem reperaturki tych błotników , czy wystarczy je tylko wstawić?próg prawy mam kiepski , czy musze wymienic , czy moge tylko kupic reperaturkę.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Słuchaj tak na oko nikt ci nie powie jak auta nie widać i w jakim stanie to jest. Udaj się do jakiegoś warsztatu blacharskiego niech dokładnie obluka. Często jest tak, że to co widać to nic, jak się zacznie grzebać to odłazi po kawałku albo się rozlatuje w rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi